dijous, 1 de desembre del 2011

ULTIM DE LA TEMPORADA


Amb el final de la trreramproarada .... uix.Tornem-hi , " em costa molt arrancar...."

Amb el final de la temporada posem el punt i final del nostre programa . Una bona ocasió per fer un balanç i repàs del que ha donat la temporada castellera. Repassem la diada dels Minyons de Terrassa, tenim estadístiques del Carles Esteve , entrevistes a Martí Rovira , cap de colla dels Castellers de Sabadell , i Mia Castellví , possible cap de colla dels Capgrossos de Mataró pel 2012 . A més, un ampli resum del que han fet les colles de 8 i de 9 són els temes que serveixen per dir adéu a la primera temporada del programa.
Hem de donar les gràcies a les més de 50 persones que ens han acompanyat a les tertúlies , sense ells no hagués estat possible ni tindria sentit fer-les . 
Al Jordi Martí , gerent de la cafeteria i restaurant de Cal Figarot , principal patrocinador del programa , i al seu equip , per tractar-nos tant bé. 
A les colles on amb els nostres trastos, hem anat a grabar al seu local , com és el cas de la Colla Joves Xiquets de Valls, Xiquets de Tarragona , Jove de Tarragona , Xicots de Vilafranca i Minyons de Terrassa. Esperem visitar-ne de nous la temporada vinent.
Especialment gràcies als Castellers de Vilafranca, per cedir-nos  un espai on acollir la majoría de les tertúlies . Hem d'agraïr als convidats per desplaçar-se des de Tarragona, Terrassa,Valls, Igualada, Mataró,Barcelona, la Bisbal, etc etc .
Gràcies al director de l'emissora i company del programa, Carles Esteve i als oients de Canal 20 ràdio , i moltes gràcies als oients de tot arreu que ens escolten a través d'internet , amb unes 4.000 descàrregues del programa . 
Ens ho hem passat molt bé amb tots vosaltres, us esperem a la 2a temporada de l' "Amb T de Torre"  o amb l' "Amb D de dos " és igual. 
Aqui teniu l'últim programa de la temporada . I ja està!

 Josep Torreño


Ir a descargar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada